Bivirkninger av ADHD stimulerende medisiner

Energizers, for eksempel Concerta, Adderall og Vyvanse, kan være svaret på bønnene til en forelder med en ADHD -ungdom med hensyn til konsentrasjon og omtanke, men de tilfeldige effektene de presenterer kan være like bekymrede til du finner ut på en måte å føre tilsyn med dem. Etter å ha tre barn som er fast bestemt på å ha noen form for ADHD, har familien vår blitt presentert for det generelle mishmashet av energizer -medisiner. Vår erfaring tar ikke opp hvordan alle barn reagerer på medisinene, men kan ideelt sett foreslå noen ideer du kan snakke om med barnets PCP som den beste måten å håndtere en del av de mer normale symptomene på behandlingen.kjop-ksalol-uten-resept-bestill-ksalol

Rastløshet: Søvnløshet, eller ikke tretthet, er normale resultater av en energizer -behandling. Vi prøvde forskjellige ting for barnet vårt, som foreslått av PCP, med endrede prestasjoner. Den opprinnelige var å gi barnet mitt medisinen sin umiddelbart i den første delen av dagen. Selv om dette utvidet slemheten hans ved søvn, hadde det den uønskede virkningen at legemidlet ble slitt for tidlig på kvelden. Å gjøre skolearbeid eller la ham gå til musikkillustrasjoner på den tiden viste seg å være unektelig utfordrende. Den andre teknikken vi brukte var å gi ham melatonin sublingual rundt en time før søvn. Vi prøvde forskjellige ting med å utvide målingen av Melatonin fra 3 mg til 5 mg og hadde noen begrensede positive resultater. Han nikket lettere, men våknet ved forskjellige anledninger i løpet av kvelden. Endelig presenterte vi en annen resept kalt Clonidine, som hadde blitt brukt for pasienter med hypertensjon, men som ble funnet å ha store effekter på barn med ADHD. Clonidinen får pulsen ned og gjør ham sliten. Det tillates omtrent 90 minutter før søvn, og lar ham nikke av og holde seg bevisstløs.

Redusert appetitt og magesmerter: Redusert trang, eller den andre siden, begjærlig sult etter at stoffet ble av, var et enormt problem for barnet vårt. Han ville overvinne hele dagen uten å spise, bare for å spise enorme mengder mat sent på kvelden. Vi var utrolig bekymret for den faktiske effekten av at han slengte seg selv ved disse anledningene. Magesmerter han pleide å ta med stoffet, ble redusert etter en stund. Uansett, for å hjelpe til med de to indikasjonene, gir vi ham reseptet etter at han har spist en liten frokost, vanligvis en liten bolle med korn, i den første delen av dagen. Dessverre fortsetter han å savne lunsj på skolen, men vi prøver å få ham til å ha en del av middagen (selv små biter av kjøttet og grønnsakene.) Etterpå må vi prøve å kontrollere opptaket ved å få ham til å spise stadig tregere, for for eksempel to peanøttsmørsmørbrød, få litt tiltrengt hvile, en bolle havre, og så videre En annen lapp, prøv å planlegge forskjellige foresatte hvor ungen din skal hvile, at barnet ditt skal ha en sen kveldsbit, uansett enten det er en du gjør deg klar og sender med ham, eller en de gir.

Tørst: Stimulerende resepter kan forårsake munntørrhet. Uansett å ha barnet ditt til å drikke mye vann, kan hjelpe deg med å avgjøre innvendingene og hjelpe dem med å fylle dem litt med hensyn til lengselen som er referert til tidligere. Vi fant ut at barna våre våknet om natten på grunn av munntørrhet, noe som ville føre til at de fikk en drink i første etasje, noe som gjorde det vanskelig for dem å falle tilbake til hvile. Vi avsluttet å plassere en rimelig bordkjøler i rommene, slik at de kunne ta en rask drink og falle tilbake til hvile.

Lidenskapelig oppførsel: Hovedtiden vi ser noen omveltninger eller entusiastiske svar fra barna våre, er i løpet av den tidsrammen hvor energigiveren begynner å bli mindre, spennet er omtrent en time til 90 minutter. Dette er tiden vi liker å kalle “heksetimen”. Vi har hatt noen få ineffektive forsøk på å prøve forskjellige medisiner for å hjelpe til med å koble den tidsperioden, og har instruert Clonidine før på kvelden med konsekvensene av at de ble altfor utslitte, altfor tidlig. Selv om vi faktisk prøver å justere stoffet, er den mest enkle måten å håndtere stress vi har satt på å prøve å redusere bevegelser som kan forårsake problemer i løpet av denne perioden. For eksempel sørger vi for at skolearbeidet er ferdig tidlig på kvelden, eller at musikkeksempler er booket lørdag morgen, og at vi som foresatte holder oss usedvanlig stille i løpet av denne tidsperioden.

Leave a comment

Your email address will not be published.