Saknar du vår acne behandling?

Vi vill kunna skräddarsy alla        https://lhsrichardson.weebly.com/           behandlingar och anpassa efter din hud. Därför har vi valt att anpassa tiden så vi kan se till att du får ut det mesta av din behanding oberoende av ditt hudproblem. Vi ser gärna att du som har pimples bokar en djuprengörande ansiktsbehandling 60min.

Ansiktsmassage,
15 min.
Kan läggas till i annan ansiktsbehandling om det önskas längre massage.

295:-
Lätt ansiktsbehandling,
30 min.
Uppfräschande lätt behandling med rengöring, exfoliering, masks och avslutande creme.

520:-
Djuprengörande ansiktsbehandling
Djuprengörande ansiktsbehandling med fouks på rengöring, portömning och detoxifiering. Vi rengör, peelar, penslar AHA och rubdown i mån av tid, rengörande masks och avslutande serum och creme.

795:-
Klassisk Ansiktsbehandling,
60 min.
En skräddarsydd behandling efter din huds behov. Rengöring, exfoliering, ånga, portömning, plockning av bryn, ansikts- och decolltagemassage, masks och avslutande creme.

795:-
Klassisk Herr,
60 min.
En skräddarsydd behandling efter din huds behov. Rengöring, exfoliering, ånga, portömning, plockning av bryn, eventuell ansning av hårväxt i näsa och öron, ansikts- och decolltagemassage, mask och avslutande creme.

795:-
AHA-behandling,
60 min.
Kurbehandling 30 min, från 595:-
Även denna är skräddarsydd efter din huds behov. AHA-syrorna har en förmåga att penetrera djupt i huden. AHA-syrorna har god effekt på pimples, oren hud, torr livlös hud, pigmentfläckar, rynkor, solskadad hud samt inåtväxande hår. Rengöring, enzympeeling, syrabehandling, ånga, portömning, mask och creme. AHA-behandling kan göras i kur á 6 ggr för ytterligare effekt. Fråga din terapeut vid intresse.

Tillägg:
I alla ansiktsbehandlinga förutom lyxvarianten kan ni lägga until

+färgning av fransar och bryn 250:-

+färgning av fransar eller bryn a hundred twenty five:-

+vax läpp eller ansikte 70:-

från 850:-
Lyx Ansiktsbehandling,
ninety min.
Som Klassisk Ansiktsbehandling med färgning av fransar och bryn och ev. Ansiktsvax. Längre rubdown och skön handmassage när du ligger och njuter i masken.

Leave a comment

Your email address will not be published.